Om Norbag

I Töcksfors beläget i västra Värmland, ligger Norbag.  Här bygger vi vidare på en mångårig tradition av papperspåstillverkning, som sträcker sig över femtio år tillbaka i tiden. Norbag är ett tryggt och stabilt familjeföretag som har behållit samma ägarkonstellation sedan starten 2004. Ägarna har också varit inkluderade i det dagliga arbetet sedan dess, något som skapat en sammansvetsad och lösningsorienterad organisation. Vi har försökt att ta tillvara på, och förvalta, den kultur som finns här i Töcksfors. Vi är ett expansivt och dynamiskt företag som samtidigt värnar om det lokala och familjära. Lokal arbetskraft har alltid varit någonting vi har prioriterat, och vi är ett litet segment av svensk industri. Den här personliga kulturen och naturliga kompetensen har vi varit måna om att ta tillvara på och utveckla. Kanske är det därför som så många känner till oss, även om vi i Värmland mest är kända som ”pôsen” (= påsen).

Idag

Norbag har en modern fabrik som innefattar både stora och små varumärken. Vi är en stor leverantör av papperspåsar, inte bara i Sverige, utan i hela Norden. Vi har en stark framåtanda, och utvecklas kontinuerligt. Vi samarbetar också nära med kreativa designers, så att du som kund inte bara får en papperspåse av god kvalitét – utan även en produkt som säljer bra på hyllan! Hos oss lägger vi stor vikt på att vara flexibla, pålitliga och leveranssäkra. Produkterna som levereras från oss i Töcksfors kommer fram i tid och håller en god kvalité, precis som de kundrelationer vi hela tiden arbetar med att utveckla.

Norbag är ett väletablerat företag med en ledning som är mycket måna om, och intresserade av, företagets utveckling. Dessutom finns här många kompetenta medarbetare som besitter värdefull kunskap om papperspåstillverkning. Vi har ett långsiktigt tänk, både till utveckling och kundrelationer. Här arbetar vi tillsammans för att leverera en produkt som vi har stor erfarenhet, kompetens och kunskap om.

Vårt arv

I Töcksfors har man en lång tradition av papperspåstillverkning. Den här traditionen har vi försökt förvalta på bästa sätt genom att investera i en fortsatt lokal tillverkning. ”Pôsen” har funnits här i årtionden och både är, och har varit, en trygg arbetsplats att räkna med.

Vårt hjärta slår för industri och produktion. Ända sedan 2004 då vi etablerade Norbag som ett familjeägt företag, har det här varit någonting som vi önskat förmedla. Vi är stolta över att ha lyckats förvalta den lokala kulturen av påstillverkning, utvecklat den till ett välmående och naturligt expanderande företag – som våra kunder kan känna sig trygga med att förlita sig på.

Filosofi och värdegrund

Vi har alltid värdesatt att bygga någonting, att skapa. Vi är en del av svensk industri med ett förvaltaransvar. Vi prioriterar goda kundrelationer, tryggt företagande och en lokal produktion. Kunden ska få en bra produkt levererad i god tid, och med ett gott och personligt bemötande.

Kvalité och miljö

Vår produkt talar för sig självt som ett gott alternativ på marknaden och vi använder inga lösningsmedel, eller farliga kemikalier. Vi vill dessutom att fler ska välja papper, ett återvinningsbart material med goda egenskaper. Vi eftersträvar också ett bra miljötänk i vår dagliga verksamhet, som vi vil fortsätta att bygga på en stabil och hållbar grund.